Your car upgrade en performance specialist region of Amsterdam.

Eibach verlaging


De Eibach verlaging veren specialist regio Amsterdam, Amstelveen, Aalsmeer en Hoofddorp.


Officieel dealer en inbouwgarage van de Eibach Pro-Kit en Sportline verlagingsveren.

 

Eibach verlaging veren Pro-kit Sportline 

 

Wij hebben gekozen voor de verlagingsveren van Eibach omdat deze van de allerhoogste kwalteit zijn en andere merken overtreffen. De schroefsets waar we mee werken zijn van KW en Billstein.


Eibach heeft twee soorten verlagingsveren, de Pro-Kit en de Sportline. De Pro-Kit is voor de meest gangbare verlaging en gaat tot max 40mm en de Sportline heeft een verlaging tot wel 50mm. Wij adviseren de Pro-Kit als de auto gebruikt wordt vor normaal dagelijks gebruik in het verkeer.


Voordelen van een Eibach Pro-Kit:


- Top performance en handeling.
- Verlaging tot max. 30 mm.
- Progressieve veertechniek.
- Optimale rij-eigenschappen.


De Pro-Kit verlaagt het zwaarte punt van de auto en verminderd het uitveren van de auto bij acceleratie en natuurlijk het inveren bij het remmen. De Eibach Pro-Kit in combinatie met grotere velgen en sportievere banden is de garantie voor een optimale performance look doordat de ruimte in de wielkasten sterk wordt verminderd.

Eibach Pro-Kits worden door de Eibach ingenieurs zo geconstrueert dat u maximale optiek en performance hebt zonder op veiligheid of comfort in te leveren.


Klik hier voor de Eibach Pro-Kit veren.


Voordelen van de Eibach Sportline veren:


- Verlaging tot 50mm.
- Progressief veersysteem.
- Optimale rijeigenschappen.
- Handling zoals in de Motorsport.
- Onderdeel van het Eibach Sport-System.


Met de Eibach Sportline is er een set gecreeerd voor de extreme liefhebbers van de race-look met maximale verlaging maar met de wereldberoemde rijeigenschappen van de Eibach Pro-kit.


Eibach Sportline veren worden met dezelfde aandacht ontwikkeld als de Eibach Pro-Kit veren. De Sportline kit verlaagd extreem het zwaarte punt van de auto alsmede het uitveren van de auto bij acceleratie en het inveren bij remmen.

Door gebruik te maken van een progresieve veer heeft de sportline veer de perfecte balans tussen high performance, extreme verlaging met comfortabele rijeigenschappen.

 
Klik hier voor de Eibach Sportline veren.

 

Onze voordelen:


- Vakkundige monteurs
- Montage mogelijkheden
- Volledige garantie
- Gratis leenauto's ter beschikking
- Scherpe prijzen
- Centraal in Nederland

 

Wij zijn gevestigd in Aalsmeer vlakbij schiphol dus kom gewoon langs voor een vrijblijvende offerte en een vers kopje koffie.

Ons adres:

Pro Car Tuning
Aalsmeerderweg 285G 
1432 CN Aalsmeer
Noord Holland

Bel ons op 0297 269594 of mail ons via het onderstaande contactformulier voor uw vragen en/of een vrijblijvende prijsopgaaf voor de montage van een Eibach verlagingset voor uw auto.

 

 

Contact Us

Contact Information

* Required Fields